Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Ingwer, frisch, in Scheiben (ca. 2 mm)
- 20 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 800 g Rindernacken, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 2 TL Koriander, gemahlen
- 2 TL Kurkuma
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 TL Chilipulver
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 TL Kardamom
- 200 g Tomaten, geviertelt
- 150 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - Koriander, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1662 kJ / 398 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 788.3 mg
Alternativní recepty
Beef Madras
1h 30 min
Cremiges Hähnchen-Curry
30 min
Boeuf Bourguignon
3h 30 min
Butter Chicken
50min
Garnelen Bhuna
30 min
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4h 10 min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Orientalischer Lammeintopf
1 Std. 10 Min
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h