Slow Cooking Beef Madras

Slow Cooking Beef Madras

4.0 726 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehen
    3
  • Ingwer, frisch in Scheiben (ca. 2 mm)
    30 g
  • Öl
    20 g
  • Zwiebeln halbiert, in Ringen
    100 g
  • Rindernacken in Würfeln (3 cm)
    800 g
  • Tomatenmark
    50 g
  • Koriander, gemahlen
    2 TL
  • Kurkuma
    2 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Chilipulver
    1 - 2 TL
  • Kreuzkümmel (Cumin)
    1 TL
  • Kardamom
    1 TL
  • Tomaten geviertelt
    200 g
  • Wasser
    150 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Koriander zum Garnieren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 788.3 mg
Protein 40 g
Kalorie 1662 kJ / 398 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 1.5 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...