Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilz-Mischung und Topping
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, in Scheiben
- 1 Prise Salz
- 1 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
Paptert-Mischung und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 170 g Maismehl, weiß
- 20 g Butter
- 200 g Mais aus der Dose, abgetropft
-
150
g Biltong, in Scheiben
nebo 150 g Speckwürfel - 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Sahne
- 10 Basilikumblätter, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Mediterraner Hähnchen-Pie
50 min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1hod.
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 godz. 15 min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1 Std. 10 Min
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Salat mit Geflügel, Käse und Tofu
1hod.
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 godz. 20 min
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 godz. 5 min