Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pilz-Mischung und Topping
- 120 g Gruyère Käse, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Pilze, in Scheiben
- 1 Prise Salz
- 1 EL Schnittlauch, in feinen Röllchen
Paptert-Mischung und Fertigstellung
- 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 170 g Maismehl, weiß
- 20 g Butter
- 200 g Mais aus der Dose, abgetropft
-
150
g Biltong, in Scheiben
nebo 150 g Speckwürfel - 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g Sahne
- 10 Basilikumblätter, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1422 kJ / 340 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min
Zwiebelsoufflé
1h
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45min
Kartoffel-Zwiebel-Gratin
1h 10min
Penne überbacken mit Mandelbröseln
1h 45min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2hod. 30min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1h 40min
Pilzreis mit Eiern im Tomatennest
50min
Potato pie
1h 40min
Breakfast Muffins
35min
Scharfe Nachos
45min