Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Weizenmehl, universal
- 150 g Naturjoghurt
- 170 g Wasser
- 20 g frische Germ
- 1 TL Jerusalem-Gewürzmischung
- 1 TL Salz
- 1 TL Ahornsirup
- schwarzer Sesam, zum Bestreuen
- Olivenöl, zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1573 kJ / 375 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Pitabrote
1 Std. 25 Min
Ciabatta
17 Std.
Libanesisches Fladenbrot
3 Std. 20 Min
Gefüllte marokkanische Brote
2 Std. 45 Min
Wurzelbrote, gefüllt
23 godz.
Jerusalem-Gewürzmischung
5 Min
Baguettes Rustica
15h
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Fladenbrot - Pide
1 Std. 50 Min
Speck-Käse-Stangerl
14 godz. 45 min
Za´atar-Brot
1u. 40min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min