Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz - 470 g Weizenmehl Type 550
- 2 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 20 g natives Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 - 4 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Focaccia mit Tomaten
40min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Grissini
1h 30min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15min
Focaccia mit Thymian
1h 55min
Quiche Lorraine
50min
Tomaten-Focaccia
2h 10min
Knusprige Focaccia
2h 10min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Risotto
30min