Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
- 40 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 TL Salz nach Geschmack
- 2 - 3 Dosen Safran (à 0,1 g), nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2247 kJ / 537 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Varianten
40 min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto
30 Min
Risotto Milanese
35 Min
Risotto milanese
35 Min
Polenta
30 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Risotto mit Zucchini
50 min
Risotto for One
35 Min
Tomaten-Risotto
35 Min
Steinpilz-Risotto
40 min