Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter
- 40 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- 900 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 TL Salz nach Geschmack
- 2 - 3 Dosen Safran (à 0,1 g), nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2247 kJ / 537 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto milanese
35 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Tomatenrisotto
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto
30min
Tomaten-Risotto
35 min
Risotto Milanese
35 min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Risotto mit Varianten
40min
Steinpilz-Risotto
40min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min