Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 100 g Champagner
-
750
g Gemüsebrühe, flüssig, heiß
nebo 750 g Geflügelbrühe, flüssig, heiß - ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen der Steinpilze
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen der Steinpilze
- 400 g Steinpilze, frisch, in Scheiben (0,3 cm)
- 40 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto mit Varianten
40 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Risotto alla Milanese
35 min
Risotto milanese
35 min
Risotto
30 min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Trüffelrisotto
45 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min