Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Schalotten, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 100 g Champagner
-
750
g Gemüsebrühe, flüssig, heiß
nebo 750 g Geflügelbrühe, flüssig, heiß - ¼ TL Salz und etwas mehr zum Würzen der Steinpilze
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen der Steinpilze
- 400 g Steinpilze, frisch, in Scheiben (0,3 cm)
- 40 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 509 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trüffelrisotto
45 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Zucchini
50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Risotto mit Steinpilzen
50min
Spargel-Safran-Risotto
35min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Risotto alla Milanese
35min