Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 200 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 10 - 15 Salbeiblätter, nach Geschmack
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 726 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 godz. 30 min
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Potato pie
1h 40min
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Erbsenquiche
1h
Focaccia mit Brokkoli
2h 15min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 godz. 20 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Gnocchi alla romana
1h