Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 200 g Parmesan, in Stücken
- 3 Knoblauchzehen
- 100 g Gorgonzola, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 10 - 15 Salbeiblätter, nach Geschmack
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3039 kJ / 726 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Pizza mit Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Crêpes mit Kräuter-Käse-Creme
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Pikanter Brotkuchen mit Salbei
45 Min
Kartoffel-Yufka-Rollen
2 Std.
Potato pie
1 Std. 40 Min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 Min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 Std. 20 Min
4-Käse-Pizza
3 godz. 50 min
Kartoffelquickie
40 Min