Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Käsestreusel
- 120 g Gruyère, in Stücken
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 75 g Haferflocken, blütenzart
- 100 g Mehl
Spinat und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 900 g Spinat, gehackt, TK, noch gefroren
- 150 g Frischkäse Kräuter der Provence (z.B. Bresso)
- 100 g Crème fraîche
- 5 g Speisestärke
- ½ TL Muskat, frisch gerieben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3253 kJ / 777 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 godz. 30 min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Spinat-Frittata
1h
Porreewähe
1h 15min
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 Min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Spinattorte
1h
Roggentarte mit roten Linsen
2 Std.
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h