Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
nebo 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 geh. TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 10 g natives Olivenöl zum Beträufeln und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 200 g Brie, in Scheiben (2 mm)
- 300 g Äpfel, Sorte Granny Smith, geschält, in dünnen Scheiben (2-3 mm)
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3498 kJ / 836 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Pikanter Birnen-Camembert-Pfannkuchen
45 Min
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2 Std.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1h 50 min
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1 Std.
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert
1h 50 min
Quiche Hawaii
50min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.
Pizza mit Blauschimmelkäse, Schinken, Birnen, Honig und Walnüssen
2 Std. 35 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1 Std.
Apfel-Cheddar-Salat
25 min