
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 630 kcal / 2635 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butternussstrudel mit Kräuterquark
1hod. 50min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1hod. 15min
Chinakohl-Pizza
1hod. 40min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2hod. 40min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1hod.
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1hod. 20min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1hod. 10min
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1hod. 20min
Pastinakenpuffer
40min
Sellerieschnitzel mit Parmesan-Panade und Joghurtsauce
1hod.
Gefüllter Ofenkürbis
1hod. 30min