Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Krautfleckerl aus dem Ofen
1h
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1 godz. 30 min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1h 10min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10min
Wurzelgemüse-Nester mit Ei und Kräuter-Mayonnaise
45min
Wirsingfrikadellen
1h 20 min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 godz. 30 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 godz. 30 min