Zařízení & příslušenství
柚香鱸魚
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
鱸魚 切段(約4公分)400 克
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
蒜頭15 克
-
柚子蜜20 克
-
檸檬汁50 克
-
魚露15 克
-
糖20 克
-
水550 克
-
新鮮香菜 只取葉子10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
21.8 g
Kalorie
587 kJ /
140 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
11.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan