
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- sel
- 100 g de carotte coupée en morceaux
- 100 g de poireau coupé en rondelles
- 100 g de céleri branche coupé en rondelles
- 800 g de fumet de poisson réhydraté
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 146 kcal / 620 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Langoustines à la vapeur de gingembre
1hod. 15min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Lotte à la provençale
50min
Ragoût de poisson aux épices
1hod. 45min
Velouté de langoustines à la coriandre
1hod.
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Salade de calamar au fenouil
1hod. 30min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1hod. 15min
Osso-buco de cabillaud
45min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1hod. 15min
Filets de rouget sauce safranée
45min
Blanquette de cabillaud
55min