Fondue de lotte au curcuma

Fondue de lotte au curcuma

3.9 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • sel
  • 100 g de carotte coupée en morceaux
  • 100 g de poireau coupé en rondelles
  • 100 g de céleri branche coupé en rondelles
  • 800 g de fumet de poisson réhydraté
  • du poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 18 g
Kalorie 620 kJ / 146 kcal
Tuk 3 g
Sacharidy 12 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...