Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de graines de fenouil
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- 50 g d'eau
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 crottins de Chavignol
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de pousses d'épinards frais, plus 6 pousses pour la finition
- 150 g de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2440 kJ / 586 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 20.3 g
- Tuk
- 47.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1h 10min
Rouleaux de riz aux légumes
1 godz. 35 min
Tartelette courgette-brebis
50min
Quiche italienne
1h 5min
Tartelettes printanières aux légumes
1h 10min
Burger aux légumes et à la mozzarella
3 Std. 20 Min
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Pizza quatre fromages
1h 40min
Cake aux 3 fromages
50min
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50min