
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de gouda au cumin bien sec et coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre coupé en morceaux
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- 7 blancs de poireau (belle taille)
- 300 g d'eau
- 30 g de sucre roux
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 317 kcal / 1324 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte asperge, amande et comté par Eric Guérin
1hod.
Tatin de poivron et tapenade
1hod. 5min
Petite courge au crottin de Chavignol
1hod. 45min
Tarte salée aux petits-suisses et légumes verts
1hod. 20min
Quiche aux asperges
1hod. 15min
Lasagne chèvre-courgette
1hod.
Œuf en cocotte de courgette ronde
1hod.
Tatin aux navets
1hod. 10min
Tatin d'oignons au thym
2hod.
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Tatin d'endives
1hod. 20min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1hod. 10min