Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolle a pezzi
- 15 g di spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 mazzetto di erbe aromatiche miste (timo, alloro, prezzemolo, finocchio)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 500 g di cozze fresche, pulite
- 300 g di code di gambero fresche
- 300 g di filetti di merluzzo
- 500 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1190 kJ / 283 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Cozze alla Medoc
50min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Linguine ai gamberoni
30 min
Zuppetta di crostacei
40 min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Zuppa del golfo
1h 30min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Brodetto romagnolo
50min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Brodetto ricco con crostoni
1h