
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolle a pezzi
- 15 g di spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 mazzetto di erbe aromatiche miste (timo, alloro, prezzemolo, finocchio)
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 500 g di cozze fresche pulite
- 300 g di code di gambero fresche
- 300 g di filetti di merluzzo
- 500 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- sale a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 283 kcal / 1190 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Insalata di scampi esotica in vasetto
30min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Vongole e cozze alla marinara
3hod.
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Cacciucco
1hod. 20min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min