Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 5 g salsa
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 150 g tomate cortado em pedaços
- 100 g água
- ½ c. chá de sal
Purés
- 290 g bebida de amêndoa
- 800 g batata-doce cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 800 g feijão-branco cozido escorrido
- 40 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 811 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de legumes com bacalhau fresco
55min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30 Min
Papa de arroz com banana e maçã
15min
4 purés de carne (8 a 9 meses) - introdução do coelho, da rúcula e do nabo
45min
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30 Min
O 1º puré de pescada
30 Min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30 Min
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30 Min
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40 λεπτ.
2 purés de legumes - puré base e introdução da alface
30 Min
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45min
O 1º puré de carne
30 Min