
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ 顆 洋蔥 (約120克),切塊
- 20 克 奶油
- 200 克 牛蒡 去皮、切塊
- 200 克 馬鈴薯 去皮、切塊
- 200 克 牛奶
- 200 克 水
- ½ 茶匙 鹽
- 黑胡椒粉 少許,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 135 kcal / 563 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 4 g