牛蒡濃湯

牛蒡濃湯

4.5 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 (約120克),切塊
    ½ 顆
  • 奶油
    20 克
  • 牛蒡 去皮、切塊
    200 克
  • 馬鈴薯 去皮、切塊
    200 克
  • 牛奶
    200 克
  • 200 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 少許,依個人口味調整

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 5 g
Kalorie 563 kJ / 135 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...