Zařízení & příslušenství
牛蒡濃湯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 (約120克),切塊½ 顆
-
奶油20 克
-
牛蒡 去皮、切塊200 克
-
馬鈴薯 去皮、切塊200 克
-
牛奶200 克
-
水200 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人口味調整
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
563 kJ /
135 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食譜名人堂
17 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan