Calamares al whisky

Calamares al whisky

4.1 63 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 1 ramita perejil fresco
  • 250 g de cebolla
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca)
  • 75 g de aceite de oliva
  • 600 g de calamar fresco cortados en tiras
  • 75 g de whisky
  • 50 g de nata
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 22.5 g
Kalorie 1403 kJ / 335 kcal
Tuk 23.1 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 7.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...