Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramita de perejil fresco
- 250 g de cebolla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca)
- 75 g de aceite de oliva
- 600 g de calamares frescos cortados en tiras
- 75 g de whisky
- 50 g de nata
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pescado con salsa de champiñones
30 min
Pollo a la cerveza negra
45 min
Calamares en escabeche rojo
55 min
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35 min
Calamares encebollados
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Calamares a la americana
50 min
Pollo con salsa de melocotón
35 min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20 min
Pollo con salsa de almendra
50 min