Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramita de perejil fresco
- 250 g de cebolla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca)
- 75 g de aceite de oliva
- 600 g de calamares frescos cortados en tiras
- 75 g de whisky
- 50 g de nata
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bacalao mozárabe
50min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1u.
Calamares en ensalada
24h 25min
Calamares encebollados
1u.
Bacalao fresco con crema de huevo
30 min
Almejas con salsa de azafrán
30 min
Pechuga de pollo a la naranja
20min
Calamares a la americana
50min
Calamares en escabeche rojo
55min
Pollo a la cerveza negra
45min
Carrilleras al pimentón con verduras
1 Std. 20 Min