![Calamares al whisky Calamares al whisky](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D82BCB24-B7DD-40C0-9A4B-873555AD9EF1/Derivates/19802048-8A50-4D61-9F14-57455E0310BC.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ramita de perejil fresco
- 250 g de cebolla
- 100 g de puerro (solo la parte blanca)
- 75 g de aceite de oliva
- 600 g de calamares frescos cortados en tiras
- 75 g de whisky
- 50 g de nata
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 7.6 g
- Tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pollo al chimichurri
30 Min
Bacalao con salsa de piñones
1h 50min
Bacalao mozárabe
50 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Pechuga de pollo a la naranja
20 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35 min
Calamares encebollados
1 Std.
Champiñones con jamón y gambas
20 Min