Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de azúcar
- 2 huevos a temperatura ambiente
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente
- ½ sobre de azúcar vainillado (5 g)
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de licor de anís
- 220 g de harina de fuerza
- 220 g de harina de repostería
- 40 g de almendras enteras con piel tostadas
- 20 g de piñones
- 20 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 30 g de pasas sultanas sin semillas
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 210 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 0.26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trenzas de avellana
1h 45min
Pizza blanca con rúcula
1 godz. 30 min
Rollitos caramelizados
2 godz. 30 min
Mierensinas
1h 10 min
Pan de leche
2h 20min
Lazos de brioche y hojaldre
4 godz. 20 min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30min
Caracolas de canela
2h
Focaccia dulce de manzanas
1h 40min
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h