Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco limpias y secas (hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 700 g de agua caliente
-
2
cucharaditas de sal
nebo 2 cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero - 150 g de salmón ahumado en dados de aprox. 1 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Protein
- 13.96 g
- Sacharidy
- 57.47 g
- Tuk
- 15.96 g
- Vláknina
- 1.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto de espinacas y gambas
25min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Tallarines al salmón con vodka
20min
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Risotto de salmón e hinojo
25min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto al limón
25min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min
Risotto de gambones y calabacín
25min