![Arroz con atún, espinacas y judías rojas Arroz con atún, espinacas y judías rojas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3FA40BFC-0C47-448A-8434-0A55DDFFF9B4/Derivates/D7791DAD-2C21-495E-831F-820A707BE6C5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de tomate maduro sin piel y en trozos
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de arroz de grano largo
- 400 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas)
- 250 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 250 g de atún en aceite de oliva escurrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1398 kJ / 334 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto vegetariano
25 min
Arroz con calabaza para deportistas
30 min
Pasta risottata con coliflor y judías verdes
20 min
Pasta con judías blancas
40 min
Macarrones integrales con lentejas
30 min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 min
Macarrones con pez espada y berenjenas al romero
30 min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Arroz con puerro, apio, espinacas y champiñones
30 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Merluza con calabaza y patata
40 min
Pasta con champiñones y nata
30 min