
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de tomate maduro sin piel y en trozos
- 900 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de arroz de grano largo
- 400 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas)
- 250 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 250 g de atún en aceite de oliva escurrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 334 kcal / 1398 kJ
- Protein
- 19.6 g
- Tuk
- 10.2 g
- Sacharidy
- 41.1 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilaf de arroz con pavo y puerro
30min
Macarrones integrales con lentejas
30min
Ensalada de arroz integral
45min
Arroz con calabaza para deportistas
30min
Arroz integral con espinacas para dos
30min
Ensalada templada de judías blancas y verdes con pasta
30min
Arroz con aceitunas de lata
1hod.
Arroz con verduras, gambas y jamón
45min
Pasta con judías blancas
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Lentejas con arroz
40min
Garbanzos con arroz
35min