Arroz con atún, espinacas y judías rojas

Arroz con atún, espinacas y judías rojas

3.7 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 raciones

Suroviny

  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de tomate maduro sin piel y en trozos
  • 900 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 250 g de arroz de grano largo
  • 400 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas)
  • 250 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
  • 250 g de atún en aceite de oliva escurrido

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 19.6 g
Kalorie 1398 kJ / 334 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 7.1 g
Sacharidy 41.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...