Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de sal gorda
- 1000 g de sardinas frescas enteras con cabeza, escamas y tripa
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de limón (el zumo de medio limón)
- 700 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición enteras (lavadas con piel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Bacalao fresco con ajada
30 min
Sardinas en papillote
25 min
Dorada a la catalana
30 min
Filetes de sardina con patatas, jamón y salsa de tomate
45 min
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Codornices al limón
45 min
Mariscada
3h 30 min
Berberechos y almejas al limón con ensalada de rúcula
1h
Sardinas en papillote con ensalada de judías verdes
1h
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30 min
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Mejillones al limón
30 min