Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de sal gorda
- 1000 g de sardinas frescas enteras con cabeza, escamas y tripa
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 150 g de aceite de oliva
- 20 g de zumo de limón (el zumo de medio limón)
- 700 g de agua
- 500 g de patatas de guarnición enteras (lavadas con piel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 2.1 g
Alternativní recepty
Atún con sabor a Huelva
1h
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Revuelto de ajetes
10 Min
Sardinas en papillote con ensalada de judías verdes
1h
Dorada a la sal
35min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Sardinas en papillote
25min
Dorada a la catalana
30 Min
Coquinas con tomate
1h
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Dorada a la veneciana
55 Min
Lubina a la sal con patatas
30 Min