Farfalle con espárragos, panceta y azafrán

Farfalle con espárragos, panceta y azafrán

3.0 22 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de chalota
    30 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    20 g
  • de espárragos verdes finos
    300 g
  • de panceta fresca de cerdo sijn corteza, cortada en dados (5 mm)
    130 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de agua
    800 g
  • de hebras de azafrán
    1 - 2 pellizcos
  • de pasta corta seca tipo farfalle (tiempo de cocción 10 min) de buena calidad
    350 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 475 kcal / 1987 kJ
Protein 19.3 g
Tuk 15.8 g
Sacharidy 68.2 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...