![Farfalle con espárragos, panceta y azafrán Farfalle con espárragos, panceta y azafrán](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A7CE161F-325B-40D9-92A5-994F8F7F075C/Derivates/227C80D5-906F-42DF-8B36-4299CE5CA3C5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de chalota
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de espárragos verdes finos
- 130 g de panceta fresca de cerdo sijn corteza, cortada en dados (5 mm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de pasta corta seca tipo farfalle (tiempo de cocción 10 min) de buena calidad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Trenette al pesto
30 min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 Min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Pasta "alla Norma"
50 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35 min
Espaguetis a la amatriciana
25 Min
Tallarines con calabaza
1 Std. 10 Min
Pasta con champiñones y nata
30 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Tallarines al salmón con vodka
20 min
Farfalle a los cuatro quesos
25 Min