Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de chalota
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de espárragos verdes finos
- 130 g de panceta fresca de cerdo sijn corteza, cortada en dados (5 mm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de agua
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 350 g de pasta corta seca tipo farfalle (tiempo de cocción 10 min) de buena calidad
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Espaguetis a la amatriciana
25 Min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Fusilli con alcachofas y guisantes
25 Min
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15 Min
Macarrones con alcachofas, jamón y ricota salada
30min
Tagliatelle con boletus
1 Std.
Pappardelle con rúcula y requesón
1 Std.
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Tortiglioni con salchichas y setas
35min
Tallarines con calabaza
1 Std. 10 Min
Penne alla puttanesca
20 Min