Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Corvina
- 3 rodajas de limón
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 corvina (de 1 kg aprox.) limpia, sin cabeza ni cola, salpimentada
Ratatouille
- 300 g de berenjenas en rodajas de 2 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cebolla (100-120 g) en octavos
- 100 - 120 g de pimiento rojo en trozos de 2x2 cm
- 100 - 120 g de pimiento verde en trozos de 2x2 cm
- 300 g de tomates pera en cuartos
- 300 g de calabacín con piel y en dados
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco desmenuzado
- 1 chorrito de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 911 kJ / 218 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 12.2 g
- Tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Caballa con pisto de calabacín
30 min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Filetes de trucha en papillote
30 min
Corvina a la roteña
45 min
Dorada a la veneciana
55min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min