Kompatibilní verze
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de cebolla roja cortada en rodajas
- 800 g de calabacín pelado y cortado en rodajas
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vinagre de vino blanco
- 30 g de azúcar
- 20 g de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 555 kJ / 132 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 3.7 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Berenjenas al ajillo
50min
Calabacín confitado
40min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40min
Pisto de berenjenas con arroz y salsa de yogur
40min
Guarnición de calabacín
30min
Berenjenas confitadas
35min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Patatas para guarnición o para tortilla
30min
Ensalada de lombarda y pera
10min
Arroz con tomate
30min
Calabaza en ajillo con salchichas y huevo poché para dos
30min
Salteado de champiñones y calabacín con jamón
20min