Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
cebolla en trozos
nebo 1 puerro (solo la parte blanca) en rodajas - 1 zanahoria pelada partida en 2-3 trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 hojas de escarola (las hojas exteriores más oscuras) limpias y troceadas
- 1 patata en trozos
-
500
g de caldo de verduras
nebo 500 g de agua con una pastilla de caldo - 1 pellizco de pimienta molida
- 18 - 24 dados de queso feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1078 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25min
Crema de acelgas y piñones
45min
Crema Dubarry (de coliflor)
50 min
Crema de cebolla con cerveza
1 Std. 10 Min
Crema de lechuga
40min
Crema de brócoli
30min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Crema de coliflor y brócoli
40min
Sopa de manzana y apio
45min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Crema de apio
40min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min