Zařízení & příslušenství
鹹年糕
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
8 人份
Suroviny
-
圓糯米300 克
-
蝦米50 克
-
米酒100 克
-
紅蔥頭30 克
-
乾香菇 浸泡至軟30 克
-
豬絞肉150 克
-
油蔥酥50 克
-
醬油1 茶匙
-
蠔油20 克
-
糖2 茶匙
-
白胡椒粉1 ½ 茶匙
-
水 (含料理和烹煮用水)1150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11 g
Kalorie
1023 kJ /
244 kcal
Tuk
6.6 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
34.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
閤家團圓年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan