Gluten free Mediterranean bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free Mediterranean bread

4.9 ( 27 hodnocení )

Suroviny

  • butter for greasing
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 110 g basmati rice
  • 110 g long grain brown rice
  • 120 g millet
  • 1 tbsp flaxseeds (linseeds)
  • 140 g arrowroot flour
  • 2 tsp salt
  • 2 tsp guar gum (see Tips)
  • 2 tsp raw sugar
  • 400 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 30 g grapeseed oil
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • 2 eggs
  • 50 g pitted black olives (approx. 15), cut into halves
  • 50 g pitted green olives (approx. 15), cut into halves
  • 50 g sun-dried tomatoes cut into slices

Nutriční hodnoty
na 1 slice
Kalorie
19.7 kcal / 82.7 kJ
Protein
3.9 g
Tuk
5.5 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sodík
409.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty