Vegan Turkish delight cheesecake
TM6 TM5

Vegan Turkish delight cheesecake

4.3 (13 hodnocení)

Suroviny

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water, for soaking

Base

  • 2 tsp coconut oil, plus extra for greasing
  • 60 g pecans
  • 40 g shredded coconut
  • 1 tsp vanilla paste (see Tips)
  • 1 tbsp raw cacao powder
  • 1 tsp rose water
  • 1 tsp filtered water
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 4 pitted dates

Filling

  • 80 g lemon juice
  • 150 g coconut cream
  • 100 g pure maple syrup
  • 1 tsp agar agar powder
  • 2 - 4 tsp rose water, to taste
  • 1 tsp beetroot powder (see Tips)

Raspberry rose jelly

  • 60 g lemon juice
  • 200 g fresh raspberries (see Tips), plus extra for decorating
  • 1 tbsp pure maple syrup
  • 1 ½ tsp agar agar powder
  • 3 - 4 tsp rose water, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
768 kJ / 182.9 kcal
Protein
3.2 g
Sacharidy
11.8 g
Tuk
13.2 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty