Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Haselnüsse, ganz
- 50 g getrocknete Marillen, entsteint, halbiert
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Steinpilze, getrocknet
- 2 Knoblauchzehen
- ½ rote Chilischote, frisch (z.B. Bird's eye chili), entkernt
- 700 g Wasser
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Würzen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 150 g Rollgerste, gewaschen
- 250 g braune Champignons, in Scheiben
- 250 g Kräuterseitlinge, in Scheiben
- 30 g Ayran
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 25 g Pistazien, gehackt, zum Garnieren
- 4 TL frische Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1646 kJ / 393 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 12.6 g
Alternativní recepty
Ochsenherz-Tomaten mit Buchweizen
1h
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1h 15min
Linsencurry mit Kürbis
1h 15min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Gemüseeintopf mit Polenta
1h 20 phút
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Polenta
30 Min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 godz. 30 min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 Min
Quinoa-Risotto Provençale
30 Min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Cremige Polenta
45min