Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
- 400 g de chipirones enteros frescos en trozos
- 50 g de judías verdes frescas en juliana
- 50 g de zanahoria en juliana
- ½ - 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 1 sobre de tinta de calamar
- 250 g de arroz de grano redondo
- 50 g de alcachofas congeladas en cuartos
- 50 g de pimiento rojo en tiras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2262 kJ / 541 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 55.34 g
- Tuk
- 26.78 g
- Vláknina
- 3.22 g
Alternativní recepty
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1u. 20min
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz caldoso con mejillones
50min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Fideuá negra de calamares
45min
Fabes con almejas
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Arroz con pimientos y chipirones
35min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min