Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 70 g di salmone affumicato a listarelle + q.b.
- 1 uovo
- 100 g di ricotta, scolata dal siero
- 30 g di panna da cucina
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30 min
Sformatini al cotechino
30 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 Std.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 godz.
Mousse salmone e aneto
10 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min