Bavarese di Roquefort con uva e noci

Bavarese di Roquefort con uva e noci

3.7 3 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 35min
6 porzioni

Suroviny

  • di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
    600 g
  • di agar agar
    2 g
  • di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
    250 g
  • di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
    100 g
    100 g di formaggio, a pezzi (2 cm)
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di gherigli di noci
    70 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 350.7 kcal / 1467.3 kJ
Protein 6.9 g
Tuk 28.3 g
Sacharidy 21.2 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 13.6 g
Sodík 319.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...