Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
nebo 100 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1437 kJ / 346 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 18.7 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème caramel
3 Std. 45 Min
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10min
Affogato al cioccolato e brandy
15min
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1h 20min
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Salsa olandese
30min
Bavarese alle nocciole
6 godz. 40 min
Aroma di capperi
4 Std. 10 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Maiale alle prugne
35min
Crema Bimby ®
45min