
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
nebo 100 g di formaggio a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 350.7 kcal / 1467.3 kJ
- Protein
- 6.9 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Sodík
- 319.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini di yogurt greco e pomodoro
1 Std. 20 Min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Monte bianco
1 Std.
Meringhe al caramello con crema inglese
30 Min
Bavarese alla liquirizia
5 Std. 15 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Black Russian
10 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Mousse di baccalà
45 Min
Bicchierini prosciutto e melone
3 Std. 25 Min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 Std.
Ananas al cartoccio
1 Std.