Bavarese di Roquefort con uva e noci

Bavarese di Roquefort con uva e noci

3.7 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 35min.
6 porzioni

Suroviny

  • 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
  • 2 g di agar agar
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 100 g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
    100 g di formaggio, a pezzi (2 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 70 g di gherigli di noci

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 319.8 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 1467.3 kJ / 350.7 kcal
Tuk 28.3 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 13.6 g
Sacharidy 21.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...