Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
- 2 g di agar agar
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), molto fredda
-
100
g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
nebo 100 g di formaggio a pezzi (2 cm) - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1467.3 kJ / 350.7 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 21.2 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 319.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1u.
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10 min
Elisir del tempo
10 Min
Canapè di anguria con feta e noci
20min
Burro mediterraneo
5 godz. 20 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Salsa della nonna
3h 30min
Burro all'arancia
3h 30min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min