Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di latte
- 100 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
400
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 400 g di farina tipo 00 + q.b. - 60 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di prosciutto cotto a cubetti
- 100 g di pancetta a cubetti
- 80 g di Provolone piccante a cubetti
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza di scarola
3sa 30 dk
Roccocò
2h
Struffoli
1h
Parigina
3sa 30 dk
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Tortano speck e fontina
2h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Torta Babà napoletana
8 Std.