Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di acqua
- 150 g di latte
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina manitoba
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 60 g di strutto
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero in polvere
- 250 g di salame a dadini (1-2 cm) o altri salumi a piacere
- 3 uova sode a pezzi
- 250 g di formaggio stagionato a dadini (1-2 cm)
- 1 uovo sbattuto, per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pizza di scarola
3h 30min
Struffoli
1 Std.
Parigina
3h 30min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Taralli sugna e pepe
4 Std.
Sfogliatelle frolle
2h 30 min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Casatiello sugna e pepe
2h 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Torta Babà napoletana
8 godz.