Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 45 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 50 g di farina manitoba
Impasto
- 390 g di farina manitoba
- 60 g di zucchero
- 6 uova
- 1 pizzico di sale
- 140 g di burro mordido a pezzi + q.b.
Bagna al Rum
- 1500 g di acqua
- 600 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di Rum
- Nutriční hodnoty
- na 18 porzioni
- Kalorie
- 26857 kJ / 6419 kcal
- Protein
- 99.4 g
- Sacharidy
- 1035.1 g
- Tuk
- 159.7 g
- Vláknina
- 14.2 g
Alternativní recepty
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Struffoli
1h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Babà napoletano
3 Std.
Roccocò
2 Std.
Struffoli di Natale (TM6)
1h
Babà analcolico alle fragole
3 godz. 30 min
Pastiera
15h
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min