Zařízení & příslušenství
Calzoni fritti napoletani
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 30min.
15 pezzi
Suroviny
Impasto
-
200 g di acqua
-
100 g di latte
-
25 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina tipo 0
-
10 g olio extravergine di oliva
-
1 pizzico di sale
Ripieno
-
100 g di salame napoletano
-
10 g di pecorino
-
300 g di ricotta
-
1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
-
olio di arachidi q.b per friggere
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
7.9 g
Kalorie
1428.1 kJ /
341.3 kcal
Tuk
22.5 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
26.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
69 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Sapori d'Italia
5 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Fagotto napoletano
2hod. 15min.
Calzone
2hod. 50min.
Panzerotti alla romana
55min.
Crocchette di patate e speck
3hod. 20min.
Panzerotti ricotta e salsiccia
2hod.
Panzerotti gustosi ai peperoni
1hod. 50min.
Panini napoletani
5hod. 20min.
Parigina
3hod. 30min.
Pasticciotti leccesi
1hod. 15min.
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min.
Pizzette fritte
1hod. 55min.