Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Cavatelli
1 Std. 30 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Focaccia barese
2h 55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min