Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 100 g di salame napoletano
- 10 g di pecorino
- 300 g di ricotta
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1428.1 kJ / 341.3 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 26.9 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Ciambelle graffe napoletane
2 godz. 40 min
Pucce
7 godz.
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Tortano speck e fontina
2h
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min