Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 50 g di burro morbido
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 568.9 kJ / 135.9 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 21.8 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 122.3 mg
Alternativní recepty
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Frittatine di pasta
3h 30min
Struffoli
1u.
Struffoli di Natale (TM6)
1u.
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Cornetto gigante
6u.
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Pastiera napoletana
15 Std.
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Panini napoletani
5h 20min
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50min