Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte + q.b.
- 10 g di miele
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 1 bustina di lievito di birra disidratato - 70 g di zucchero
- 70 g di burro morbido a pezzi
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 500 g di farina di forza (o manitoba)
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo d'uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 59.5 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piccoli coni siciliani
1h 45min
Granita di gelsi
15 Min
Granita al limone
15 Min
Granita di mandorle
10 Min
Ravioli di ricotta
1h 35 min
Granita di mandorle e caffè con panna
6 Std. 20 Min
Brioches
4u. 50min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Rame di Napoli
3 Std.
Panelle
1 Std. 25 Min
Rosticceria siciliana
2h
Brioches siciliane
3h 15min