Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Hokkaidokürbisfleisch, mit Schale, in groben Stücken (ca. 5 cm)
- 3 EL Olivenöl
- 1 ½ EL Honig
- 1 ½ TL Salz
- 2 EL Sesam
- 30 g Mandeln
- 200 g Quinoa
- 400 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Babyspinat, frisch
- 30 g Walnussöl
- 15 g Zitronensaft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 5 cm)
- 2 EL frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 Granatapfel, Kerne herausgelöst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2124 kJ / 507 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 9 g
Alternativní recepty
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Veganer Brokkoli-Couscous-Salat
50 Min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Mango-Lachs-Bowl
40min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1h
Papaya-Linsen-Salat
25min
Süßkartoffel-Kumpir
1h 30min
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Kichererbsen-Feta-Salat mit Datteldressing
40min