Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Quinoa
- 400 - 450 g Brokkoli, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 100 g Fisolen, frisch, in Stücken
- 3 EL Sonnenblumenkerne
- 20 - 25 g gemischte Kräuter, frisch (z. B. Petersilie, Thymian, Basilikum, Minze), Blättchen abgezupft
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Kürbiskernöl
- ¾ TL Salz
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Senf
-
1
TL Agavensirup
nebo 1 TL Honig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45min
Bunter Quinoa-Salat
50min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1 Std. 10 Min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Lauwarmer Buchweizensalat mit Kräutern (vegan)
45min
Quinoasalat mit Gemüse und Kräutern
35min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Quinoasalat mit Granatapfel und Kürbis
1h
Quinoa-Tabouleh
40min