Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Wildreismischung
- 200 g Wasser und etwas mehr zum Reiskochen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Reiskochen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Stängel Koriander, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Limette, unbehandelt
- 10 g Öl
- 1 TL rote Currypaste, z.B. von Wan Kwai
- 100 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 50 g Zuckerschoten, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 100 g), in dünnen Streifen
- 1 Dose Kokosmilch (200 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Speisestärke
- 1 TL Curry, mild
- 250 g Garnelen, roh, geschält, TK , aufgetaut
- ½ Porree (ca. 60 g), in Ringen (ca. 5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Thunfisch-Avocado-Bowl
40 Min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min
Garnelen Curry
30 min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Garnelencurry
35min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1h 15min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30 min
Thai-Lachs-Päckchen
45 min
Teriyaki-Lachs
40 Min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min