Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 5 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 - 2 Chilischoten, rot, getrocknet
- 10 g Öl
-
1
Dose stückige Tomaten (400 g)
nebo 400 g Tomaten, in Stücken - 20 g Tomatenmark
- 1 TL Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Basilikum
- 100 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 366 kJ / 87 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pasta all´arrabiata
30 min
Spanische Kartoffeln
40 min
Knoblauchöl mit Chili
5 Min
Penne all'Arrabbiata
20min
Aglio e Olio
10 min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5 Min
Diavolo-Spaghetti
40 min
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min
Aglio e Olio für Spaghetti
10 min
Tomatensugo all'arrabbiata
30 min
Sauce alla Puttanesca
25 min