Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 petites tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, coupée en dés
- 2 - 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poivrons farcis
1 Std.
Petit flan au roquefort et brocoli
40 min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Verrines estivales
12h
Poire rôtie au chèvre
25 min
Pommes de terre farcies au pesto
45 min
Tomates soufflées à la ricotta
30 min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Tarte au poivron et chèvre frais
1 Std. 15 Min
Crumble tomate-chèvre
35 min