Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 8 petites tomates
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 œuf
- 250 g de ricotta
- 60 g de feta, coupée en dés
- 2 - 3 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1613 kJ / 388 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Aubergines à la bonifacienne
2 Std.
Gâteaux de champignons
1h 15min
Tomates farcies au thon
35 Min
Soufflé au fromage express
50min
Soufflé aux épinards et deux fromages
35 Min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Tomates soufflées à la ricotta
30min
Terrine de feta au basilic
3h
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20 min
Crumble tomate-chèvre
35 Min
Fleurs de courgette et de carotte
40min