Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 593 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Croûte au fromage d'abondance
45min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Risotto crémeux au camembert
35 Min
Risotto au vin rouge
45min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Porc barbecue et épis de maïs
40min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15 min