
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan coupé en cubes
- 1 oignon pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 593 kcal / 2467 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 56 g
Alternativní recepty
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Risotto au vin rouge
45min
Risotto à la pomme et au jambon fumé
30min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1hod. 15min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Risotto à l'espagnole
30min
Risotto crémeux au camembert
35min