Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 593 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Bœuf aux cacahuètes
25 min
Croûte au fromage d'abondance
45min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Sauté de veau au chorizo
1u.
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Aligot
40min