Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2467 kJ / 593 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 min
Porc aux abricots secs
55min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min
Porc barbecue et épis de maïs
40 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 min
Parmentier de canard aux oignons
50min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.