Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive
- 100 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de coulis de tomates en conserve
- 2 gousses d'ail
-
2
c. à café de paprika doux
nebo 2 c. à café de pâte de piment - 800 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 400 g d'eau
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de thon frais, coupé en morceaux (3 x 3 cm)
- 6 brins de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1242 kJ / 296 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merlu à la galicienne
45min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de poissons au curry
55min
Poisson au curry
55min
Cabillaud de Noël au four (Portugal)
1h 15min
Rougail de poisson
40min
Ramequins de poisson créole
30min
Maquereaux à la moutarde
30min
Blanquette de cabillaud
55min
Cari poisson
35min
Pot-au-feu de la mer
1h 5min
Osso-buco de cabillaud
45min