
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle dorate a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio a piacere
- 150 g di peperone rosso a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
- 20 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 318.8 kcal / 1332.5 kJ
- Protein
- 24.6 g
- Tuk
- 21.4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tegamini di cipolle e alici
1hod.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1hod.
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà alla Veracruz
1hod.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla veneziana con polenta
1hod. 45min