Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle dorate a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 150 g di peperone rosso a pezzi
- 50 g di olio di oliva
- 15 g di coriandolo fresco le foglioline e i gambi + q.b.
- 100 g di passata di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (vedere consigli)
- 250 g di gamberi crudi sgusciati
- 20 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di panna (35% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1332.5 kJ / 318.8 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Polpetti all'inferno
40 min
Filetti di agnello all'aglio
1h
Fideuá di polpo
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Polpetti affogati
45 min
Cozze ripiene
1h 30min
Stoccafisso con i porri
50 min
Zuppa di fagioli e cozze
55 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1h