
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di anelli di totano
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di passata di pomodoro
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 207 kcal / 866 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30min
Seppie con i piselli
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Calamari alla napoletana
40min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpetti all'inferno
40min
Polpo in rosso
35min
Seppioline al vino bianco
25min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Calamari in umido
55min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.