Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

Risotto ai peperoni e Parmigiano reggiano

4.2 95 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 100 g di peperone rosso pulito e a listarelle
  • 100 g di vino bianco secco
  • 800 g di brodo vegetale
    800 g di acqua, calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 60 g di mandorle pelate
  • 40 g di burro a tocchetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 3191 mg
Protein 206.8 g
Kalorie 2768.5 kJ / 661.3 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 11.2 g
Sacharidy 70.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...