Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a listarelle
- 100 g di vino bianco secco
-
800
g di brodo vegetale
nebo 800 g di acqua calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale - ½ cucchiaino di sale
- 60 g di mandorle pelate
- 40 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2768.5 kJ / 661.3 kcal
- Protein
- 206.8 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 3191 mg
Alternativní recepty
Risotto burrata e piselli
40min
Risotto alle zucchine e prosciutto affumicato
30min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto ai peperoni e curry
40min
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto carote e bacon
40min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 Std. 10 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40min