Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco sbriciolato (volitelně)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 650 g di cicoria tipo catalogna, lavate e a pezzi (10-15 cm, peso netto)
- 50 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 - 3 cucchiai di pecorino stagionato grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Alternativní recepty
Minestra di verze e patate
1j
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di verza
35 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 menit
Carciofi stufati
30 min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 min
Pancotto con cime di rape
40 min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min