Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco sbriciolato (volitelně)
- 8 pomodori ciliegino a metà
- 650 g di cicoria tipo catalogna, lavate e a pezzi (10-15 cm, peso netto)
- 50 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 2 - 3 cucchiai di pecorino stagionato grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Alternativní recepty
Contorno di verza
35min
Carciofi stufati
30min
Minestra di fave con cicoria
50min
Cime di rapa stufate
55min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Zuppa di bietole
35min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Carciofi trifolati
30min
Carciofi alla maremmana
40min
Fave al guanciale
35min